SportsArt Fitness

SportsArt is sinds 1977 toonaangevend in de wereld van innovatief design en hoogwaardige productie. Het bedrijf streeft consequent naar hoge industriestandaarden en positioneert zich als een van de meest creatieve fabrikanten van commercieele fitness apparatuur , medische fitness apparatuur, en licht commercieele fitness apparatuur van topkwaliteit. SportsArt is een van de grootste fabrikanten van enkele merken ter wereld en wordt in meer dan 80 landen over de hele wereld verkocht.

Met meer dan 500.000 vierkante meter state-of-the-art productie-ruimte; SportsArt ontwerpt, produceert en test alle apparatuur volgens strenge TÜV-kwaliteitsnormen. Met honderden patenten wereldwijd voor innovatieve technologieën; zoals het bekroonde ICARE ™ -systeem of de onlangs opnieuw gelanceerde ECO-POWR ™ -serie die voldoet aan de CE- en UL-certificaten, SportsArt is de leidende groene fitnesspartner en ontwikkelt producten die essentieel zijn voor het opnieuw opbouwen en ondersteunen van onze leefomgeving.

In 2007 bracht SportsArt de eerste ECO-DRIVE ™ loopbandmotor op de markt. Dit motorsysteem is ontworpen om 32% minder energie te verbruiken dan standaard loopbandmotoren en kan clubbezitters honderden euro’s besparen op elektriciteitskosten per jaar. SportsArt heeft ook een verscheidenheid aan zelfgenererende crosstrainers, fietsen en loopbanden die absoluut geen externe stroom nodig hebben om te werken.

De nieuwste eco-vriendelijke innovatie van SportsArt is de revolutionaire ECO-POWR ™ -lijn. ECO-POWR ™ is een reeks cardio-fitnessproducten met een ingebouwde omvormer die beweging van trainende mensen omzet in bruikbare energie, die wordt omgezet naar wisselstroom en deze terugvoert als bruikbare energie in het elektriciteitsnet. Clubeigenaren die hun cardioapparatuur vervangen door de ECO-POWR ™ -serie, kunnen , stroomkosten en CO2 uitstoot verminderen door gebruik te maken van dit systeem.

ECO-POWR ™ CARDIO APPARATUUR
ECO-NATURAL™ CARDIO APPARATUUR
SENZA ™ CARDIO APPARATUUR

ÉÉN ONTWERP-DRIE MANIEREN OM GROEN TE GAAN

Beweging is energie. Elke stap, rotatie en pas die we nemen, genereert het potentieel om een beweging te bekrachtigen. Bij SportsArt staan wij voor het creëren van gezonde lichamen en een gezonde leefomgeving. Want als we bewegen, veranderen we de wereld – en trainen we voor onze gezondheid.

 

Onze Status Cardio-lijn biedt drie unieke manieren om de duurzaamheid van uw installatie te verbeteren. Recycle de energie die is gecreëerd tijdens de training van een gebruiker met ECO-POWR ™ -producten door de menselijke inspanning om te zetten in bruikbare elektriciteit. Verlaag uw energieverbruik met SENZA ™ of ECO-NATURAL ™ -producten en verbruik 32% minder aan energie dan fitnessapparatuur van concurrenten. Voorkom onnodig electriciteit te verbruiken met onze zelfgenererende ECO-NATURAL ™ -apparatuur.

 
 


Recycle en zet menselijke energie in om bruikbare elektriciteit met ECO-POWR ™

 

 
 

Verminder het energieverbruik terwijl u gebruikers het comfort biedt met de SENZA ™ touchscreen-technologie

 

 

 
 

Weiger om onnodig elektriciteit te verbruiken met ECO-NATURAL ™ zelfgenererende machines

De ECO-POWR ™ lijn van premium cardio-apparatuur integreert innovatieve technologie met zorgvuldig ontworpen producten die menselijke energie omzet in bruikbare elektriciteit.

 

De SENZA ™ -lijn is uitgerust met de eersteklas cardio-apparatuur van SportsArt, ontworpen om het premium SENZA ™ -technologie- en entertainmentsysteem te huisvesten. De intuïtieve console maakt het de gebruikers mogelijk om makkelijk workouts te kiezen en in te stellen, terwijl zij ook entertainment op hun eigen manier kunnen ervaren, dit komt mede door de makkelijk te gebruiken en in te stellen gebruikers interface.

 

De ECO-NATURAL ™ -lijn beschikt over energiebesparende fitnessapparatuur die mensen een duurzame en intuïtieve workoutervaring biedt, belichaamd in een slank en modern ontwerp.